Ostoskorisi on tyhjä.

Screen-kaihtimet

Screen-kaihtimet

Screen-kaihtimia voidaan valmistaa sekä rakennuksen sisä- että ulkopuolelle. Screen-kankaassa kyse on auringon lämpöä vähentävästä tai heijastavasta kankaasta, josta näkee kuitenkin valoa kohti läpi.
Voimme valmistaa sisäpuolisia Screenejä jopa 6 metriä leveänä. Myös korkeat ikkunat, esim portaikot, voidaan usein screeneillä toteuttaa.

Screen-kankaita ja värivaihtoehtoja on paljon. Värejä ja malleja riittää joka makuun.
Kankaiden materiaalit ovat pääasiassa polyesteriä tai lasikuitua, mutta myös esim. maissista valmistettua ekologista kangasta on saatavana.

Julkisiin tiloihin tarvitattavat palosuojausmääräykset tulee myös ottaa kankaita valitessa huomioon. Screenvalikoimastamme löytyy lukuisia kuoseja jotka täyttävät Suomen ja EU:n määräykset.

Ludvig Svenssonin screenkankaisiin voit tutustua täältä: http://www.ludvigsvensson.com/interior-textiles/products/hanging-fabrics?filter=0e3002de-918e-4e1f-a5bc-2313946b7b35   

Screeneillä tuot avaruutta   

Maisema säilyy lähes ennallaan, vaikka kaihtimet ovat lasien edessä.

Kankaiden materiaalit ovat polyesteriä sekä osassa lasikuitu / PVC yhdistelmäkangasta, joten ne ovat käytännössä pölyttömiä. Valikoimassamme on myös antistaattisia kankaita. Nämä sopivat siis myös allergia-kotiin sekä esim. elektroniikkatuotantotiloihin.

Alla seuraavissa kahdessa kuvassa Sandatex Silk Shade Alu 7033 screenkangas

Rulla- tai kierrekaihtimet valmistetaan jousi-, ketju- tai moottorikäyttöisenä.
Myös aurinko-ohjaus on helposti toteutettavissa. Silloin asuntosi pysyy viileänä, vaikket itse olisikaan ohjaamassa kaihtimia.

Näkyä voi olla ikkunasi takana mikä vaan

Ota yhtettä myyntiimme ja pyydä lisätietoja!

Kangasmalleja on katsottavissa tästä linkistä